perjantai 21. huhtikuuta 2017

Talvi on takana, kesä edessä

Talvisesonki alkaa olla tältä erää taputeltu. Lapin matkailu elää ennätysvuottaan, ja se on näkynyt positiivisesti myös meillä. Aasialaisten matkailijoiden osuus on ennestään kasvanut – japanilaisiahan meillä on käynyt aina mukavasti – mutta nyt joukossa on yhä enevässä määrin myös kiinalaisia, hongkongilaisia, singaporelaisia ja korealaisia.

Toki kävijöitä on muualtakin kuin Aasiasta – käytännössä lähes joka puolelta maailmaa. Ilahduttavan paljon on käynyt myös kotimaisia asiakkaita, niin paikallisia kuin matkailijoitakin. On vain mukavia asiakkaita, kiitos teille kaikille!

Kirjoitan tätä bussissa Tampereen ja Jyväskylän välillä. Kuluneen viikon mainoa on ollut kiinni yhdistetyn työ- ja minilomamatkani vuoksi. Tampereella ehdin kirtämään keskustan useita pieniä design- ja käsityöputiikeja. Parin tunnin päässä odottaa tapaaminen Suomen käsityömuseossa Jyväskylässä. Samalla ehdin varmaan katsastaa myös Jyväskylän putiikkeja. Huomenna matka jatkuu pohjoiseen suuntaan ja ehdin pysähtyä vielä Oulussa. Mukavaa ja virkistävää käydä välillä katsomassa muiden valikoimaa. Paljon tuttua, mutta paljon myös uutta.

Vaikka Rovanimen korkeudella on kuulemma tullutkin melkolailla lunta viimepäivinä, kesää kohti mennään kovaa vauhtia. Uusia tuotteita on tulossa valikoimaan runsaasti kevään ja alkukesän aikana. Monet näistä ehtivät varmastikin saapua jo Äitienpäivään mennessä!

-Irma mainoasta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti