sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Olemme muuttaneet Sampokeskukseen - avajaiset ja 6 v. synttärit 2.6.2014!


Olemme muuttaneet – uusi liike löytyy Lordin aukion reunalta Sampokeskuksen Maakuntakadun puoleiselta sivulta. Vietämme sekä 6 v. synttäreitä että uuden tilan avajaisia maanantaina 2.6.2014!

Mainoa DESIGN SHOP on toiminut kuusi vuotta Rovaniemen keskustassa ja valikoimaamme kuuluu edustava valikoima kotimaisia käsityö- ja muotoilutuotteita. Nyt kuuden vuoden jälkeen on ison muutoksen aika uuteen liiketilan keskelle kaupunkia Sampokeskukseen siirryttäessä. Tila sijaitsee kauppakeskuksessa, mutta on omalla sisäänkäynnillä kaupungin keskeisimmän aukion eli Lordin aukion laidalla. Uusi sijainti on aiempaa helpommin sekä paikallisten että turistien tavoitettavissa. Käytännössä kaikki kaupungin isot hotellit sijaitsevat vain muutamien kymmenien tai satojen metrie säteillä uudesta tilastamme. Naapureina on mukavasti mm. kaupungin turisti-info ja yksi kaupungin suosituimmista kahviloista Coffee House sekä muita pikkuliikkeitä ja ravintoloita.

Koska uusi tila on aiempaa suurempi, myös uusille tuotteille on tilaa. Uusia tuotteita on tullut paljon ja valikoima täydentyy jatkuvasti. Nyt valikoimastamme löytyy myös aiempaa enemmän vaatteita sekä naisille että lapsille. Valikoimamme koostuu sekä paikallisten että muualta Suomesta olevien muotoilijoiden ja käsityöläisten uniikeista ja piensarjatuotteista. Haluamme tarjota yksilöllisiä, kotimaisia ja useimmiten käsityönä valmistuttuja 'lähituotteita', joiden valmistuksessa on huomioitu niin eettisyys kuin ekologisuuskin, sekä paikallisille asiakkaille että matkailijoille. Tervetuloa tutustumaan runsaaseen ja laadukkaaseen valikoimaamme!


Ps. Synttäri- ja avajaispäivän kunniaksi annamme -10 % alennuksen kaikista tuotteista kun ostosten summa ylittää 50 €. Tarjous on voimassa vain synttäri- ja avajaispäivän 2.6.2014.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti