torstai 13. helmikuuta 2014

Nyt on aika ilmoittautua kevään työpajoihin!


Kevään työpajojen aloitus lähestyy. Olemme paivittäneet työpajasivumme jo jonakin aikaa sitten ja ottaneet ilmoittautumisia vastaan, mutta paikkoja löytyy vielä. 

Pienen tauon jälkeen työpajakalenteristamme löytyy taas suosittuja hopeakursseja. Hopea I -kurssilla koruja, ja muitakin esineitä, valmistetaan kylmätekniikoin. Hopea II puolestaan on juotoskurssi, jossa on mahdollisuus oppia myös kivien istuttaminen. Hopeakurssit täyttyvät nopeasti, mutta muutama paikka on vielä jäljellä. Ylläolevissa kuvissa on aiempien hopeapajojen oppilastöitä.

Hopeakurssien lisäksi tarjolla on myös erilaisia tekstiilimateriaaleihin ja -tekniikoihin sekä sisustustuotteisiin keskittyviä pajoja. Käytettävillä tekniikoilla ja valmistettavilla tuotteilla on uutuusarvonsa, eli pajat tarjoavat innostavaa opittaavaa myös kokeneillekin tekijöille. Kuitenkaan aloittelijoiden ei pidä säikähtää tästä ;) osaavat ohaajamme pystyvät ottamaan huomioon jokaisen oman osaamistason. Kaikki pajat poikkeavat toisistaan tekniikoiltaan ja  tuotteen valmistuksen aikana kiinnitetään huomiota asioihin, jotka takaavat laadukkaita ja toimivia lopputuloksia. 

Tekstiilipajat on suunniteltu niin, että tekniikan opittuaan, pajan jälkeen tuotteiden valmistus on mahdollista myös kotioloissa. Materiaaleja ja välineitä voidaan hankkia omaan käyttöön kotiin yhteistilauksena, eivätkä pajat vaadi aiempaa kokemusta käytettävistä tekniikoista.

Työpajojen sisällöt, aikataulut, hinnat ym. löydät 'Työpajamme' -sivulta.
Tule oppimaan uutta ja innostumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti