maanantai 2. joulukuuta 2013

Design HALO -pop uppia mainoassa joulun ajan

 
 
 
Mainoa DESIGN SHOPiin rakentuu joulukuun ajaksi muotoilua ja taidetta tarjoava pop –up myymälä designHALO. Tuotteiden tekijät ovat Lapin yliopiston taiteiden tiedekunnan vasta valmistuneita tai valmistumisen kynnyksellä olevia opiskelijoita. Tuotteiden valmistuksessa on pidetty mielessä tuleva joulu, joten lahjalöytöjä itselle ja vieressä olevalle on luvassa; asusteita, vaatteita, koruja, kortteja sekä sisustuotteita ja taidetta. Tapahtuman tekee erityiseksi sen luonne. Suurin osa tuotteista on ensimmäistä kertaa myynnissä, jotkin ihan ainutkertaisesti.

Tapahtuma on rakennettu yhteisellä energialla. Jokaisen osallistujan vahvuusalueet ja kiinnostuksenkohteet ovat tulleet hyödynnetyiksi. Yhteistyössä on voimaa! Itsekseen suunniteltujen ja toteutettujen tuotteiden joukossa on myös erilaisilla kokoonpanoilla aikaan saatuja tuotteita.

DesignHALON avajaiset maanantaina 2.12.2013.
klo 10–17.30. Pientä tarjottavaa koko päivän ajan.
Klo 18.00–20.00. Tuotteiden tekijät paikalla.
Tervetuloa!
mainoa DESIGN SHOP, Rovakatu 40

Ps. Pidensimme aukioloaikojamme näin joulun alla, lisäksi jouluun asti olemme auki myös sunnuntaisin. Avoinna siis ma-pe 10-17.30 ja la-su 10-15, suljettu 6.12., 24.-26.12. ja 1.1.

Joulunpyhien jälkeen palaamme taas normaaleihin aukioloaikoihimmme ma-pe 11-17 ja la 11-14.    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti