torstai 4. heinäkuuta 2013

Tuleva syksy tuo mainoaan uusia työpajoja!


Jo tututuksi tulleet tekniikat ja tuotteet saavat rinnalleen 
mielenkiintoista jatkoa ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamista käsillä tekemisen parissa. Luvassa on muun muassa omien valokuvien vedostamista kankaalle, kankaankuvioimista ruokakaapista löytyvillä aineksilla tai lämmössä kohoavalla värillä. Myös mehumaija laitetaan porisemaan, mutta tällä kertaa stabiloinnin sijaan itse suunnitellun painokuvion kiinnittämiseksi villaan. Mielenkiintoisilla tekniikoilla työstetyistä materiaaleista valmistettavat uutuusarvoa kantavat tuotteet palkitsevat aherruksen.

Uusien mainoassa järjestettävien pajojen lisäksi mainoa jalkautuu ulos tutuista pajatiloistamme. Pajatoimintaamme on räätälöity erilaisille ryhmille soveltuvaksi:

yhdessä
TYÖYHTEISÖLLE SUUNNATTU PAJA
Toteutamme Rovaniemellä sijaitsevalla päiväkodilla pajan, jossa ohjaamme seinätekstiilin suunnittelun ja toteuttamisen. Suunnittelemme teoksen, toteutamme ja viimeistelemme sen ripustuskuntoon yhdessä päiväkodin henkilökunnan kanssa.

käsillä tekemisen juhlaa
JUHLAPAJA

Järjestämme pajoja myös yksityisille ryhmille. Elokuussa vuosia täyttävä rovaniemeläisnainen juhlii merkkipäiväänsä juhlavieraiden kanssa valmistaen koruja mainoan tarjoamassa ohjauksessa.

know-how
TURISTEILLE SUUNNATTU PAJA
Lisäksi järjestämme pajan, jossa turistimme saavat kosketuksen perinteiseen suomalaiseen käsillä tekoon.

Uuden työpajalistan aikatauluineen esittelemme loppukesän aikana ja ensimmäiset työpajat alkavat elokuussa. Nyt on oiva aika toiveille pajojen sisällöistä, ajankohdista tai yleisesti pajoihin liittyvistä asioista. Voit jättää kommenttisi alle, jättää viestin ota yhteyttä -sivullemme, lähettää sähköpostia osoitteeseen tyopajat at mainoa.fi tai soittaa numeroon 045 110 1069. 

Toteutamme toiveita mahdollisuuksien mukaan, pysykää linjoilla!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti