keskiviikko 29. toukokuuta 2013

mainoan Tähtihetki - mainoa DESIGN SHOP täyttää 5 vuotta!

Lauantaina 1.6.2013 juhlitaan ylioppilaita ja valmistuneita, mutta myös mainoan 5-vuotissyntymäpäivää.

Viisivuotispäivämme on Tähtihetki! Työpajahuoneessamme on aukioloaikojen puitteissa päivän ajan (klo 11-14) non-stoppina paperitähti-työpaja, jossa voi veloituksetta käydä opettelemassa kolmiulotteisten tähtien taittelua. Tekniikan opittuaan tähtiä on helppo tehdä lisää kotona. Tarjolla on myös Tähtihetki-teeman mukaista pientä purtavaa.

Viidessä vuodessa mainoan asema on mukavasti vakiintunut sekä paikallisten että turistien keskuudessa. Olemme olleet todella iloisia siitä, että mainoasta on muodostunut erityisesti japanilaisten turistien suosima putiikki.

Viiteen vuoteen on mahtunut paljon: Uusia ihmisiä eli mukavia asiakkaita, monet heistä on kanta-asiakkaita, jotka tuntuvat uudelleen tullessaan jo vanhoilta ystäviltä ja tuttavilta, sekä hienoja yhteistyökumppaneita hienoine tuotteineen. Viisi vuotta on tuonut tullessaan myös uusia näkökulmia, uusiin asioihin tarttumista ja uuden oppimista. Toki siihen mahtuu myös pitkiä iltoja, yrityksen ja perheen arjen yhteensovittelua, joskus myös vääriä valintoja, mutta kaiken kaikkiaan työ on ollut varsin innostavaa ja viisi vuotta on mennyt todella nopeasti.

Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Tämän hetken suurin satsauksemme kohdistuu työpajojen kehittämiseen. mainoassa työskentelee tällä hetkellä taiteen ylioppilas, artenomi AMK Ulla Autio, jonka työnä on kehittää työpajoihimme sekä uusia sisältöjä uusille kohderyhmille. Tästä kerromme tarkemmin lähiaikoina omana juttunaan.

Myös liikkeen toimintaa kehitetään jatkuvasti. Tuotevalikoimaa päivitetään ja uusia tuotteita ja yhteistyökumppaneita tulee koko ajan. Lähiaikoina tulemme laajentamaan valikoimaamme erityisesti lapsille suunnattujen tuotteiden osalta. Myös sekä aikuisten että lasten vaatteiden valikoimaa tullaan kasvattamaan. Uusia tuotteita saapuu viikoittain, kannattaa pistäytyä katsomaan. Lisäksi satsaamme parhaillaan merkittävästi ulospäin vähemmän näkyvään, mutta toiminnan laatua kehittävään yritystoimintojen sähköistämiseen.

Kiitämme kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneista viidestä vuodesta!
Tervetuloa juhlistamaan 5-vuotissyntymäpäivää kanssamme lauantaina 1.6.2013 klo 11-14!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti